Zakelijk aanbod

Het aanbod van ReNieuw is zowel voor particulieren als bedrijven inzetbaar. Op deze pagina hebben wij voor onze zakelijke klanten een paar opties op een rijtje gezet:

 

Multidisciplinair interactief dagprogramma ‘Fluitend naar je werk’

Bedrijven en organisaties die regelmatig actief stilstaan bij de gezondheid, betrokkenheid en ontwikkeling van hun medewerkers, plukken daar ook de vruchten van. Medewerkers ervaren meer werkplezier, zijn minder vaak ziek en hun arbeidsproductiviteit neemt toe. Werkgevers en werknemers die ervoor zorgen dat ze fit en wendbaar blijven voor de veranderingen die elkaar steeds sneller opvolgen, zijn adequaat op weg naar duurzame inzetbaarheid! ReNieuw heeft voor u en uw medewerkers een programma aanbod dat inzicht en advies geeft ten aanzien van de huidige invulling van de succesfactoren gezondheid, betrokkenheid, het werkplezier, de ontwikkeling en de werk-/privé belasting van uw medewerkers. Meer informatie over het programma aanbod, de werkwijze en de kosten vul het contactformulier in en dan sturen wij u alle informatie toe.


 

Zakelijk workshopaanbod

ReNieuw biedt voor de zakelijke markt diverse workshops aan die bijvoorbeeld inzetbaar zijn tijdens een teambuildingsdag. De workshops zijn individueel of als combinatie te boeken. Iedere workshop is voor ons maatwerk dus voorafgaand aan de workshop zal er een intakegesprek met de opdrachtgever plaatsvinden. Klik hier voor een aantal voorbeelden van ons workshopaanbod.


 

Individuele diensten voor de zakelijke markt. 

Iedere expert binnen ReNieuw is een inspirerende en betrokken vakvrouw die voor frisse en nieuwe impulsen kan zorgen, afgestemd op de wensen van de opdrachtgever. Wij snappen dat bedrijven winst moeten maken. Ons aanbod leent zich prima voor de zakelijke markt. Aan de hand van een intakegesprek stemmen we graag met u de wensen af en zorgen wij voor een maatwerk voorstel.

Contactformulier

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht