Over ReNieuw

ReNieuw is hèt loket voor innerlijke en uiterlijke vernieuwing en verandering vanuit een bijbels perspectief. ReNieuw is een samenwerkingsverband van zelfstandige professionals. Door samen te werken komen we verder. Dat geld zowel voor de klanten als voor de professionals van ReNieuw.

ReNieuw is in 2013 opgericht door Franka Huveneers. "Als ik bij klanten thuis kom zie ik vaak dat zij naast loopbaanbegeleiding ook andere hulpvragen hebben die niet onder mijn expertise vallen. Ik wil deze klanten gericht kunnen doorverwijzen naar een expert waar ik zelf ook vertrouwen in heb". Zo is het idee van ReNieuw ontstaan. In 2018 is ReNieuw, nadat Franka weer in loondienst ging, door de andere deelnemers voortgezet.

Het team van ReNieuw bestaat uit vakvrouwen die samen een hecht, uniek inzetbaar en perfect op elkaar ingespeeld team vormen. Als zelfstandige ondernemers werken we samen vanuit dezelfde kernwaarden en streven we hetzelfde doel na:”Ervoor zorgen dat unieke mensen tot ontplooiing en ontwikkeling kunnen komen”. De experts van ReNieuw zijn zorgvuldig en exclusief geselecteerd op basis van kwaliteit, professionaliteit, betrouwbaarheid, betrokkenheid en passend binnen het team als totaalplaatje.

 

De experts van ReNieuw

Onze experts:

* zijn zelfstandig ondernemers die onder de vlag van ReNieuw samenwerken.

* zijn inspirerende en betrokken vakvrouwen die voor frisse en nieuwe impulsen kunnen zorgen, afgestemd op de wensen van de opdrachtgever.

* onderschrijven de christelijke levensvisie en bieden dan ook geen diensten en/of producten aan die in strijd zijn met deze visie.

* zijn zorgvuldig en exclusief geselecteerd op basis  van kwaliteit, professionaliteit, betrouwbaarheid, betrokkenheid en passend binnen het team als totaalplaatje.

* zijn, mits dit apart vermeld wordt, geen medische adviseurs. Wij adviseren onze klanten en geven tips om de persoonlijke situatie (innerlijk en uiterlijk) te optimaliseren of verbeteren. Het staat de klant te alle tijden vrij om wel of geen gebruik te maken van een doorverwijzingadvies van de experts van ReNieuw.

* werken vanuit dezelfde kernwaarden: vernieuwing, kwaliteit, samenwerking, betrokkenheid, integriteit, persoonlijke benadering, maatwerk.

* iedere expert werkt volgens eigen algemene voorwaarden. Vraag hierna bij de expert van uw keuze als u een dienst of product bij haar afneemt. ReNieuw is niet aansprakelijk voor de diensten en producten van de experts van ReNieuw. Bij klachten dient u zich te wenden tot de expert zelf volgens de door de expert aangehouden klachtenprocedure.

ReNieuw is een samenwerkingsverband van zelfstandige professionals. Iedere professional is zelf verantwoordelijk en aansprakelijk voor haar dienstverlening. ReNieuw kan om deze reden eventuele klachten over de expert of over de afgenomen dienst of product niet in behandeling nemen.

 

 

Wie zitten er in het team van ReNieuw?
Loes Dreschler 

Juridisch adviseur  
 

 
Beeldend coach 
 
helene

 

Personal coach, Relatiebegeleiding, Pastorale ondersteuning

pascalle

 

Leefstijlconsulent 

Organisatie-adviseur en professional organizerchrista

 

Nieuwsbrief

Wilt u maandelijkse inspiratie ontvangen over innerlijke en uiterlijke vernieuwing- en veranderingsfactoren? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. 

 

     facebook      twitter       nieuwsbrief