Onze Diensten

ReNieuw is een samenwerkingsverband van ZZP-ers die qua dienstenaanbod een verbindingsfactor met elkaar hebben. Als team spelen wij in op de innerlijke & uiterlijke vernieuwing- en veranderingsbehoeften van vrouwen en mannen. De diensten zijn als individuele dienst of als combinatiepakket af te nemen. In een offertegesprek helpen wij u graag met het maken van een keuze voor de dienst(en) die het beste aansluiten bij uw hulpvragen. Kijk ook naar ons zakelijk aanbod. Ook bieden wij (combinatie)workshops en online begeleidingstrajecten aan. ReNieuw werkt landelijk en desgewenst kan er begeleiding aan huis of op het werk plaatsvinden.  

Meteen een offerte aanvragen, meer informatie over de combinatiemogelijkheden of een intakegesprek inplannen? Vul het contactformulier in.

De experts van ReNieuw zijn zelfstandig ondernemers en werken volgens eigen algemene voorwaarden. Vraag hiernaar bij de expert van uw keuze als u een dienst of product bij haar afneemt. ReNieuw is niet aansprakelijk voor de individuele diensten en producten van de experts van ReNieuw.

 


Contactformulier

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht


 

     facebook      twitter       nieuwsbrief